Zárcsere,zárszerviz gyors szolgálat éjjel nappal elérhető.

Zárcsere VI. kerület Terézváros

Zárcsere VI. kerület Terézváros

Zárszerviz Budapest

Zárszerviz Budapest területén egy órán belül 30 perc alatt!

2015. május 27. - Kulcskirály

Elektronikus és a mechanikus zárástechnika alkalmazása egyre népszerűbb a piacon bár a felhasználási terület a korlátozódása még a nagyobb üzletekre van opciónál va. Megkeresésünk során a Breitling óra szalon Budapesti kirendeltségénél kellett végrehajtani elektromos zártest cserét melyhez 5 db távirányítót pozicionálni. Zárszerviz Budapest szolgáltatásunk minden zárással kapcsolatos feladatot a helyszínen orvosol még a rendkívüli és nagy szakmai hozzáértést igénylő munkákat sem tesszük át holnapra. Elengedhetetlen ugyanis egy ilyen szalon működésében a rosszul működő bejárati ajtó. Tudni illik itt egy biztonsági őr személyen felügyeli és kezeli a távirányított nyitás és zárást az ügyfelek fogadására illetve távozására nézve. Feladatunk során elektromos úgynevezett impulzusos zártestet alkalmaztunk a nyitásra melyet távirányító használatával lehet működtetni. Nagyban megkönnyíti az üzletben kialakult rend és fegyelem kialakítását nem utolsó sorban az illetéktelen személyek kizárását,távol tartását. Elmondásuk szerint több ízben kerestek erre a munkára szakembert az interneten olyan szolgáltatókat is akiknek még a cég székhelye és adó száma sem volt feltüntetve az oldalukon. Volt olyan szolgáltató aki kiérkezésekor jelezte,hogy azonnal nem tudja ellátni a feladatot de 5000 Ft +áfa kiszállási díjat kért,volt olyan szerelő aki csak az elektromos zárat telepítette volna borsos költséggel számolva,volt olyan szolgáltató is aki a megbeszélt időpontra meg sem jelent és a telefont sem volt képes kezelni abban az időpontban,illetve voltunk mi aki teljes körű munkát végeztünk a megrendelés napján.

Meggyőződésük,hogy olyan céggel ápolnak hosszútávú kapcsolatot mely feddhetetlen háttérrel rendelkezik és legalább annyira nyitott a Komprumisszumokra mint a Breitling anyacége.

Felhívjuk a kedves ügyfeleink figyelmét, hogy csak olyan céggel végeztessen biztonságtechnikai munkát még az otthonában is aki feddhetetlen. Adatai megtalálhatóak a honlapjukon,és nem csak kulcs szóra kihegyezett tartalmat közölnek az ügyfeleikkel amiből egyébként szerintünk csak a saját haszonszerzés a lényeg nem az ügyfél biztonsága elsődleges.

Tehát adószám,cégszékhely,e-mail cím, telefonos elérhetőség,cégjegyzékszám. Szerintünk elengedhetetlen ehhez a munkához,hogy a szolgáltató cégeknek takargatni valójuk legyen az ügyfeleik előtt. Nos Breitling  óra szalon munkára való felkérés teljesítve.Köszönjük a megtisztelést a Breitling Magyarországi képviseletének.

Üzenjük ,hogy maradunk továbbra is Zárszerviz Budapest szolgáltatója!

Hívjon hogy jól záródjon a napja!

 

zarszerviz_budapest.jpg

 

süti beállítások módosítása